Om Gartner Tidende

Gartner Tidende er fagbladet om frugt, grønt og prydplanter. Her får hele det grønne erhverv nyheder, viden og inspiration om alt det, der sker i branchen, og som er værd og vigtigt at vide.

Gartner Tidende er medlemsblad for brancheorganisationen Dansk Gartneri og udgives af rådgivningsvirksomheden HortiAdvice. Det betyder, at bladet foruden to faguddannede redaktører har et stort bagland af erhvervspolitiske konsulenter og Danmarks mest specialiserede rådgivere, der alle formidler deres viden i bladet. Dermed er du som læser sikker på at være opdateret på både faglig viden om dyrkning, teknologi og meget mere, erhvervspolitiske emner samt afsætning, fagmesser, trends og tendenser. Gartner Tidende er et månedsblad med en dobbeltudgave i juni-juli. Bladet udkommer midt på måneden.

Gartner Tidende er et af Danmarks ældste fagblade. Måske det ældste med samme navn lige siden den første udgivelse i 1885. Tidende er et gammelt ord for nyheder, og det er præcist det, Gartner Tidende står for. Dengang som nu samler bladet branchen og formidler nyheder, viden og ikke mindst inspiration på tværs af hele den grønne sektor fra væksthusproduktion af planter og grønsager over frilandsproduktion af planteskoleplanter og grønsager til frugt- og bæravl.

Gartner Tidende på Instagram

Følg @gartnertidende. Her finder du appetitvækkere på bladet og aktuelle indtryk fra hele erhvervet. 


Design Mark & Storm A/S